Svi znamo da je globalna pandemija veliki izazov za naš zdravstveni sistem, posebno one ustanove koje se direkto bore za živote obolelih od korona virusa među kojima na žalost ima i trudnica. Trenutno se u Srbiji sve trudnice koje su suspektne ili pozitivne na COVID 19 upućuju u porodilište Dr Dragiša Mišović u Beogradu, bolnicu u kojoj se zaposleni danonoćno bore za svakog pacijenta.

Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo, uz veliku podršku roditeljskog portala Bebac, uspeli da pomognemo porodilištu “Dr Dragiša Mišović” donacijom tri CTG aparata, kako bi sve naše trudnice zaražene korona virusom dobile najbolji mogući nadzor i tretman na porođaju.

Načelnica porodilišta KBC Dr Dragiša Mišović, dr Slađana Mihajlović zahvalila se na donaciji i podršci koja je u ovim teškim vremenima od velikog značaja posebno za trudnice.

“U teškim vremenima najveća je snaga u ljudima. Kada brinemo jedni o drugima i kada smo tu jedni za druge i najveći problemi postaju rešivi. U ime našeg porodilišta zahvaljujem se na podršci Bebca i CORD iPS kompanije. Zajedničkim snagama i ovom prilikom pokazali ste brigu za trudnice i roditelje.” – napisala je dr Mihajlović i uz napomenu da trudnice ne treba da brinu dokle god postoje oni koji su tu da brunu o njima i za njih.

Zato što znamo koliko su ljudi koji u ovom trenutku brinu o našim trudnicama važni i koliko se zalažu za zdravlje svih nas, ponosni smo i zahvalni na mogućnosti da damo svoj doprinos.

Zato što je važno biti tu kada je najteže,
doniramo tamo gde je najpotrebnije,
za život i za zdravlje svih naših trudnica i beba.

CORD iPS & Bebac