Čuvanje matičnih ćelija je važna odluka i zahteva dosta pažnje prilikom odabira kompanije koja će ih čuvati i potencijalno pripremati za transplantacije. Roditelji treba da odluče da li žele da zdravstvenu budućnost svog deteta povere banci, hibridnoj banci ili biomedicinskom centru – kada zapravo i nemaju znanje o prednostima jednih ili drugih.

Ono što je takođe dilema jeste da li treba čuvati punu ili separiranu krv i zašto, kao i na šta treba obratiti pažnju kada su ugovori o čuvanju matičnih ćelija u pitanju.

Matične ćelije se već sada koriste za lečenje 80 bolesti

Od kada je 1988. urađena prva transplantacija matičnih ćelija, spasile su 35 000 života – u najvećem broju slučajeva dečijih.

Bolesti poput leukemije i limfoma više nisu neizlečive, jer ih matične ćelije uspešno leče.

Ipak, njihov pun potencijal tek se otkriva – kod autizma, celebralne paralize i dijabetesa, matične ćelije su dale značajne rezultate, što lekarima daje ohrabrenje da su na pravom putu otkrića koja će zaista promeniti način na koji se ljudi leče.

Kompanija CORD iPS odgovara na sva vaša pitanja

Povodom Svetskog dana krvi iz pupčanika, ekskluzivni zastupnik nemačkih kompanija Seracell i VITA 34, kompanija CORD iPS otvara svoje kancelarije u Beogradu i Novom Sadu, kada će medicinski tim ove kompanije odgovarati na sva pitanja roditelja i budućih roditelja.

200 eura popusta povodom Svetskog dana krvi iz pupčanika

Ukoliko u toku Otvorenih razgovora o matičnim ćelijama potpišete ugovor o čuvanju matičnih ćelija – učinićete to po specijalnim pogodnostima – kompanija CORD iPS odobrila je 200 eura popusta za dvadeset godina čuvanja matičnih ćelija i 5 godina čuvanja GRATIS.

Utorak, 19. novembar, 15 časova

Medicinski tim CORD iPS-a Vam u utorak, 19. novembra u 15 časova, stoji na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice kada je o bezbednom čuvanju matičnih ćelija reč u našoj kancelariji u Beogradu, u Karađorđevoj 89; kao i u Novom Sadu, u Fruškogorskoj 24.  Sve što je potrebno da uradite kako biste prisustvovali ovom događaju i ostvarili jedinstvenu priliku za popust u iznosu od 200 eura jeste da se prijavite klikom na OVAJ LINK.